marți, 22 decembrie 2009

Translatia din 2012 va fi amanata

Avand in vedere cumplitele evenimente ce se prevad a avea loc in momentul solstitiului de iarna din anul 2012, despre care am aflat si noi din aceste inregistrari akashice de o indubitabila autenticitate:


va anuntam cu infinita iubire si eterna compasiune ca noi, Consiliul Galactic Benefic , am luat mesianica hotarare de a actiona in sensul amanarii acestor evenimente apocaliptice ce se pot solda cu uriase pierderi de vieti omenesti.

Ne este clar ca in cei trei ani ce urmeaza nu este posibil ca fiintele umane sa-si ridice suficient de mult nivelul spiritual incat sa poata trece fara suferinta prin aceasta teribila si grea incercare.

De asemenea intelegem cu senina detasare ca nici nivelul fiintelor eliberate de pe planeta voastra nu este cel potrivit pentru o astfel de translatie, acestea fiind interesate - sub masca unei inalte spiritualitati - de aspecte sexuale perverse, de bani si putere. Acestia nu se dovedesc a fi inaltatoare si luminoase exemple pentru cei cei-i ghideaza. Dimpotriva, multe dintre aceste fiinte - asazis eliberate - isi mentin discipolii in inconstienta, sclavi ai pasiunilor inlantuitoare, dependenti de visele frumoase ce le sunt insuflate in mod pervers. Egoismul si narcisismul ce le anima fac ca ele sa doreasca mai degraba sa le adorati, sa va supuneti orbeste si fara a rationa oricaror capricii si inchipuiri pe care acestea le au.

Noi, fiintele extraterestre benefice, respectam libera vointa a fiecarei fiinte umane si intelegem faptul ca nicio transformare interioara nu este posibila prin forta, ca nu poate fi impusa din afara, in niciun mod si de catre nimeni, nici macar de catre Fiinta Suprema ce ne-a creat pe toti.

Transformarea interioara a fiecaruia dintre voi isi urmeaza un drum si un ritm propriu.

Niciodata, nicaieri in Universul fizic si nici in lumile subtile, nu a fost conditionata elevarea spirituala de un moment de sfarsit si nici nu s-a realizat in mod fortat nicaieri, niciodata, ridicarea fortata a nivelului de vibratie a niciunei fiinte - respectandu-i-se totdeauna libera vointa cu care aceasta a fost inzestrata de catre Creator.

Tocmai de aceea vedem ca inutila aceasta Mare Translatie ce se prefigureaza si vom actiona in urmatorii trei ani in sensul stoparii ei pana la momentul in care fiecare dintre voi sa va puteti bucura - pe deplin constient - de zorii libertatii depline si fericirii eterne, traita impreuna, de intreaga umanitate alaturi de toate celelalte fiinte constiente de sine ce populeaza Universul intreg!

Cu drag E.T.!

Niciun comentariu: